KUPI
ISTRAŽI
RAZMENI
PREUZMI
BRZA PRETRAGA
Model telefona
Samsung Galaxy A51 128GB, Dual SIM

13.02.2020 :: 09:51 h
Huawei Honor 9X 128GB

06.02.2020 :: 11:20 h
Xiaomi Redmi 8A 2GB/32GB

30.01.2020 :: 11:03 h
Xiaomi Mi 9T Pro 64GB

22.01.2020 :: 10:10 h
Samsung Galaxy A30s 64GB

15.01.2020 :: 08:50 h
Xiaomi Redmi Note 8T 64GB

08.01.2020 :: 12:27 h
Premijera: iPhone 11 Pro Max
Učvršćivanje liderske pozicije sa nova tri modela

22:00 h - 10.09.2019.
Premijera: Apple iPhone 11 Pro Max Najnovija paleta Apple iPhone modela uključuje tri modela nazvanih: Apple iPhone 11, Apple iPhone 11 Pro i Apple iPhone 11 Pro Max. Dakle, XR je postao iPhone 11, X je postao 11 Pro i XS je postao 11 Pro Max. Obzirom da je XR model najprodavaniji, logično je što je osnovni novi iPhone 11 nema nikakvih dodatnih oznaka, već samo Apple iPhone 11. Apple pravi očiglednu razliku između Apple iPhone 11 i Pro modela, kao što to radi na Macbook laptop računarima i iPad tabletima.
U odnosu na prethodne modele, najočigledniji novitet je dodatna kamera, tako da Apple iPhone 11 sada ima 2 kamere na zadnjoj strani umesto jedne kod prethodnika XR modela. Dok naslednici X i XS modela umesto dve kamere sada u Apple iPhone 11 Pro i Apple iPhone 11 Pro Max modelima sada imaju i treću kameru. Dodatna kamera kod oba modela ima naziv Ultra-Wide i snima širokougaoni kadar, dakle sada je moguće snimiti više detalja iz neposredne blizine.
Vizuelno su novi modeli, sem modula kamere na zadnjoj strani, gotovo identični sa prethodnicima, tako da je nova generacija iteracija i poboljšanje već odličnog iPhone modela. Što se tiče boja, sada Pro modeli imaju i Midnight Green boju, dok novi iPhone 11 ima ukupno šest i umesto prethodne plave i koralne boje dobija ljubičastu i zelenu varijantu. Staklo na prednjoj i zadnjoj strani modela je jedno od najjačih ikada.
Kvalitet ekrana je prvi segment koji je na Pro modelima značajno unapređen, tako da je dobio i poseban naziv Super Retina XDR umesto Super Retina HD. Iako istih dimenzija, OLED ekrani su potpuno novi, tako da sada imaju duplo veći kontrast nego ranije, što u kombinaciji sa 800 nita umesto dosadašnjih 650 nita, garantuje novi nivo što se tiče kvalieta prikaza. Svi su očekivali 120Hz osvežavanje ekrana, pošto su konkurenti već skočili na 90 i 120Hz ekrane, ali se to ipak nije našlo na novim modelima. Face ID je unapređen, sada je otključavanje 30% brže nego ranije. Kod Apple iPhone 11 ekran je ostao potpuno isti kao na XR modelu. Dimenzije ekrana su ostale iste kao na prethodnim modelima.
Dimenzije uređaja zapravo nisu iste kao na prethodnoj generaciji, već su širina, visina i debljina za koji milimetar drugačije, tek toliko da ne možete praktično ništa od dodataka za prethodnu generaciju iPhone modela da iskoristite, ali u ponudi je veliki broj novih futrola koje možete kupiti. Masa je na svim modelima porasla, tako da je Apple iPhone 11 Pro Max teži za skoro 20 grama od prethodnika, dok je Apple iPhone 11 Pro teži za oko 10 grama, a jedino je Apple iPhone 11 ostao identičan i po dimenzijama i po masi u odnosu na prethodnika. Kućišta imaju bolju zaštitu od vode i prašine nego ranije, tako da Pro modeli mogu u vodu do 4m dubine na pola sata, pre je bilo 2m.
Iako azijski konkurenti uveliko predstavljaju svoje 5G verzije modela, Apple još uvek misli da je prerano za 5G tehnologiju i nema model u ponudi sa tim mogućnostima. Ono što je unapređeno u segmentu komunikacionih tehnologija je što novi Apple iPhone modeli imaju WiFi6 zvanične oznake 802.11ax koji dozovljava do 3x bolji protok do čak teorijski mogućih skoro 10 Gbps, ali obzirom da u čak i u američkim uslovima kućni internet ima brzinu svega 100Mbps, nije jasno gde će novi WiFi 6 standard biti koristan izuzev što će trošiti manje baterije, ali ne značajno manje.
Što se tiče baterije, u odnosu na prethodnu generaciju očekujte 5 sati više na Pro modelima i do 1 sat više na Apple iPhone 11 modelu. Ono što je bitno jeste da sada uz Pro modele dolazi brzi punjač konačno, tako da nećete morati posebno da dokupljujete skup brzi punjač da bi ste imali dovoljno brzo punjenje baterije. Konektor je i dalje Lightning, tu nije bilo promena.
Sva tri nova Apple iPhone 11 modela imaju najnoviji A13 Bionic čip sadrži 8.5 milijardi tranzistora. Svaki segment kompleksnog čipa je dorađen čineći ga mnogo energetski efikasnijim nego ranije, tako da je iako veće snage zapravo manji potrošač nego ranije pa će baterija biti trajnija. Grafički podsistem troši čak 40% manje energije nego ranije sa 20% boljim performansama, a taj sistem je najveći potrošač inače tako da će igranje na novom Apple iPhone 11 modelu biti primetno duže nego ranije. Bitan deo svakog modernog čipa je i poseban procesor za veštačku inteligenciju, a Apple je isti dodatno unapredio i sada može da procesira čak 1.000.000.000 operacija u sekundi. Procesor ima 2 snažnija jezgra koji su brži 20% i troše 40% manje energije i 4 efikasna jezgra koja su brža 20% i troše 30% manje energije. Dakle, više performansi i niža potrošnja energije na svakom delu čipa.
Selfi kamera na sva tri modela je identična i dobila je značajna unapređenja u odnosu na prethodne modele. Rezolucija je skočila sa 7MP na 12MP i može da snima i 4K video umesto samo Full HD video do sada. Snimanje 4K videa je moguće u čak 60 slika u sekundi na prednjoj selfi kameri što dovodi kvalitet selfi kamere u rang kamera na zadnjoj strani telefona. Apple iPhone 11 modeli konačno tretiraju prednju kameru identično kao i zadnje kamere, korisnici će to znati da cene. Na prednjoj kameri je moguće snimiti i Slow-motion video, što je takođe vrlo interesantan dodatak. Dakle, selfi kamera je pretrpela značajno unapređenje.
Apple iPhone 11 Pro modeli imaju tri kamere na zadnjoj strani, dodata je nova Ultra-Wide kamera 120 stepeni, pa je raspored 0.5x, 1x i 2x između tri kamere nazvane Ultra-Wide, Wide i Telephoto. Ultra-wide kamera nedostaje na Apple iPhone 11 modelu. Sve tri kamere imaju potpuno iste mogućnosti i nemaju nikakva posebna ograničenja što se tiče snimanja, što je moguće na jednoj moguće je i na drugim kamerama. Vizuelno kamere sada dominiraju na zadnjem delu uređaja, što se nekima neće svideti, ali se definitivno želi kupcima naglasiti da Apple iPhone 11 modeli imaju značajno bolje kamere nego ranije.
Jasno je da je softver ključ moderne fotografije, tačnije da se procesiranjem sirove fotografije dobijaju nivoi kvaliteta koji su na visokom nivou sa kamerama koje su daleko inferiornije u odnosu na profesionalne, pre svega što se tiče samog sočiva i senzora kamere. Novi Deep Fusion je nova mogućnost procesiranja slika korišćenjem veštačke inteligencije. Kamera snima čak 9 dodatnih fotografija pored vašeg originalnog snimka i kombinuje sve te slike da bi se dobila fotografija kvaliteta koji do sada nije bio moguć. Blic je snažniji nego ranije. Novi sistem je omogućio i novi noćni režim slikanja koji praktično iz totalnog mraka može da napravi dobro osvetljenu sliku.
Kvalitet video snimaka koji su prikazani na prezentaciji novog Apple iPhone 11 Pro modela u 4K rezoluciji sa novim A13 čipom su zaista nešto što običnom korisniku deluje kao snimak kvaliteta filma američke produkcije, tako da niko ko bude koristio kameru novog Apple iPhone 11 Pro modela neće biti razočaran, Apple je uspeo da pogura taj segment na još veći novi kvaliteta. Ne treba čuditi ako male produkcije budu uvrstile Apple iPhone 11 Pro modele u svoj arsenal uređaja za snimanje. Youtube kreatori će sigurno prepoznati ovaj novi kvalitet Apple iPhone 11 Pro kamera i požuriti da iste i nabave.
Novi Apple iPhone 11 imaju Spatial audio što korisniku deluje kao vrsta 3D zvuka i u kombinaciji sa Dolby Atmos sistemom garantuje novi nivo kvaliteta reprodukcije zvuka, a obzirom da Apple dominira u ovom segmentu, sigurno je da će ovo poboljšanje učiniti zadovoljnim kako one koji hoće da slušaju muziku, a naročito one koji budu igrali video igrice na svom Apple iPhone 11 modelu.
Cena za novi Apple iPhone 11 model startuje od $699, dok Apple iPhone 11 Pro i Pro Max startuju od $999 i $1099 respektivno. Isporuke bar na američkom kontinentu startuju 20. septembra, tako da ga u Srbiji možemo očekivati u oktobru mesecu.
Zvanična ponuda Apple iPhone modela sada izgleda ovako: $1099 Apple iPhone 11 Pro Max, $999 Apple iPhone 11 Pro, $699 Apple iPhone 11, Apple iPhone XR $599 i Apple iPhone 8 $499. Vrlo lepa paleta modela sa velikim ekranima, za svakog kupca po nešto barem za američki kontinent i njihov standard.
Ostale vesti
Samsung Galaxy S20, S20+, Ultra
Potpuna dominacija tri nova Samsung Galaxy S modela
21:30 h - 11.02.2020.
Neverovatna godina za Samsung Galaxy S20 , S20+ i S20 Ultra modele upravo počinje. Nova generacija je uradila nešto što se retko viđa, tako da su same specifikacije modela zapravo na teorijskom maksimumu u ovom trenutku. Sve je na maksimumu, 5G mreža, veliki ekrani sa 120Hz osveženjem, brutalne kamere i drastično veće baterije. Prvi put Samsung predstavlja tri flagship modela kojima se gotovo ništa ne može zameriti. Samsung je podigao uloge značajno, tako da će predstavljanje nove Samsung S20 bitno uzdrmati celo tržište.
Test: Samsung Galaxy S10 Lite
Pojednostavljena verzija vodećeg Samsung modela
10:16 h - 31.01.2020.
Ove godine Samsung isprobava novu strategiju, odnosno širenje linije u vidu polu vodećih modela ili Lite verzija, kada kupac može da odabere model sa dobrim performansama, ali pojednostavljenim karakteristikama. Na primer, S10 Lite je formalno oslabljena verzija S10 / S10+ modela, Najveća razlika je u veličini ekrana, Lite ima veći ekran od 6.7 inča ali manje rezolucije nego kod S10 i S10+ modela. Tu je i vodeći Qualcomm Snapdragon 855 čipset uparen sa 6GB ili 8GB Ram memorije, kao i odlične kamere.
Test: Asus ROG Phone II
Druga generacija Asus igračkog telefona
13:46 h - 28.01.2020.
Druga generacija Asus pametnog telefona u okviru linije Republic of Gamers, nastavlja put svog prethodnika, ovaj put uzimajući u obzir neke detalje koji se nisu uklapali u prvi ROG telefon i čime je nastao uređaj u skladu sa poslednjim trendovima u industriji igara za mobilne uređaje. Stiče se osećaj da su inženjeri pokušali da maksimalno iskoriste sve aspekte i delove korisničkog iskustva kako bi zaista postigli cilj stvaranja uređaja pogodnog za vrhunsko mobilno igranje, ali i za odličan rad u svakodnevnim scenarijima.
Test: Samsung Galaxy A51
Naslednik popularnog Samsung Galaxy A50 modela
08:41 h - 27.01.2020.
U 2019. godini, jedan od najpopularnijih modela na tržištu bio je Galaxy A50, ovaj uređaj je bio prvi pametni telefon u svom cenovnom rangu sa senzorom otiska prsta ugrađenim u ekran. Sada Samsung polako povlači Galaxy A50 model sa tržišta i kojeg zamenjuje Galaxy A51. U suštini reč je o vrlo sličnim modelima i najveća razlika je u unapređenim kamerama. Galaxy A51 model sada ima glavni senzor od 48MP, široki senzor od 12MP, selfi kameru od 32MP a dodat je i Macro senzor. Tu je i napredniji Exynos 9611 čipset, kao i jaka baterija.
Test: Xiaomi Redmi Note 8T
Pristupačan Xiaomi model sa odličnom kamerom
08:35 h - 23.01.2020.
Krajem 2019. godine predstavljen je model pod nazivom Redmi Note 8T iako je na tržištu već bio prisutan vrlo sličan model, Redmi Note 8. Sama kompanija ga sa razlogom pozicionira kao pristupačan telefon kamera. Uređaj poseduje čak 4 senzora kamere sa zadnje strane, glavni 48 MP senzor, širokougaonu kameru, senzor dubine polja kao i makro senzor, što je impresivno za uređaj ovog cenovnog ranga. Tu je i Qualcomm Snapdragon 665 čipset, veliki 6.3 inčni ekran, NFC, kao i baterija kapaciteta 4000 mAh.
Test: Samsung Galaxy A20s
Podverzija najpristupačnijeg modela Galaxy A serije
09:04 h - 20.12.2019.
Slovo S u nazivu bi trebalo da označava poboljšane uređaje, odnosno modele koji imaju prednosti u odnosu na osnovni model. Od modela sa prefiksom S kao maksimalno očekujete bolje performanse, u najmanju ruku zadržavanje mogućnosti na prethodnom nivou i kozmetičke promene. Umesto SuperAmoled ekrana koji se nalazi na A20 modelu, koristi se IPS LCD tehnologija ekrana. Na polju kamera prisutna je bolja širokougaona kamera, a tu je i dodatni senzor dubine koji nije prisutan na A20 modelu.
Test: Google Pixel 4 i Pixel 4 XL
Četvrta generacija Google Pixel uređaja
08:00 h - 20.12.2019.
Google Pixel 4 i Pixel 4 XL modeli predstavljaju sve ono što je Google naučio sa prve četiri iteracije Google Pixel uređaja. Google se potrudio da pronađe nešto drugačije što će ponuditi sa novim opcijama kao što su Google-ov Motion Sense radarski sistem gestukulacija, Google Assistant nove generacije, kao i novi astrofotografski mod. Oba modela odlikuje vodeći Qualcomm Snapdragon 855 čipset uparen sa 6GB RAM memorije, i odlične kamere. Razlika između obične i XL verzije je samo u veličini ekrana i kapacitetu baterije.
Test: Xiaomi Mi 9 Lite
Najpristupačnija ponuda u okviru Xiaomi Mi 9 linije
07:00 h - 20.12.2019.
Mi 9 Lite je, poput naprednijeg modela Mi 9 Pro, u određenoj meri neočekivan pametni telefon, jer se činilo da već postoji dovoljno modela serije 9. Na tržištu su već bili Mi 9, Mi 9 Explorer, Mi 9 SE, Mi 9T i Mi 9T Pro. Činilo se da su sve opcije bile ponuđene kupcima, ali se ispostavilo da to nije slučaj, Mi 9 Lite je formalno najjeftiniji predstavnik serije 9. Glavne odlike uređaja su 6.39 inčni Amoled ekran, trostruka kamera koja uključuje senzor od 48 MP, Snapdragon 710 čipset, kao i veoma jaka baterija kapciteta 4030 mAh.
Test: Sony Xperia 5
Manja verzija vodećeg Sony Xperia modela
06:00 h - 20.12.2019.
Sony već duže vreme predstavlja kompaktne verzije svojih vodećih modela koje odlikuje prefiks Compact u nazivu, tako da niko ne sumnja u to o kakvim se uređajima radi. Sada je situacija drugačija, uprkos činjenici da je broj pet veći od jedan, vodeći model je jedan, dok je pet pojednostavljena verzija i pored toga kompaktna. Glavne odlike uređaja su Qualcomm Snapdragon 855 čipset uparen sa 6GB RAM memorije, kvalitetna kamera sa tri sočiva sa zadnje strane, kao i odličan kvalitet izrade.
Test: Huawei Nova 5T
Novi Huawei model u okviru srednje više kategorije
13:10 h - 03.12.2019.
Huawei je krajem 2019. godine predstavio novi model nazvan Nova 5T. Nova linija je spona između segmenata uređaja srednje i premium kategorije, takvi uređaji dobijaju niz funkcija od vodećih modela po pristupačnijoj ceni. Konkretno ovaj model je dobio vodeći Kirin 980 procesor sa hardverskom podrškom za veštačku inteligenciju, uparen sa 6GB RAM memorije. Tu je futuristički dizajn, čak četiri senzora kamere sa zadnje strane uključujući senzor 48 MP, kao i selfi kamera od 32 MP.
Test: Huawei P30 Lite
Pristupačnija verzija vodećeg Huawei modela
11:00 h - 03.12.2019.
Huawei je poslednjih nekoliko godina predstavljao po tri aktuelna pametna telefona u okviru iste serije. U ovom slučaju govorimo o P30 Pro, P30 i P30 Lite modelima. Prva dva su vodeći uređaji, a P30 Lite je pojednostavljena, pristupačnija verzija vodećih modela nove linije. Huawei P30 Lite poseduje sve moderne karakteristike kao što su tri glavne kamere, NFC čip, visokokvalitetnu IPS matricu sa gotovo nikakvim okvirima ali sa izrezom, nov i dobar čipset, dovoljno RAM memorije, kao i moderan dizajn.
Test: Huawei Mate 30 Pro
Vodeći model vrhunske Mate 30 linije
10:00 h - 03.12.2019.
Krajem leta 2019. Huawei je pod američkim sankcijama odlučio da predstavi novu seriju Mate 30 pametnih telefona, tom prilikom su predstavljeni Mate 30 Lite, Mate 30, Mate 30 Pro i Mate RS Porsche Design. Uređaj odlikuje zakrivljeni Horizon OLED ekran, najnoviji vodeći čipset kompanije HiSilicon Kirin 990, uparen sa 8GB ili 12GB RAM memorije. Kada je reč o kameri, imamo 4 senzora sa zadnje strane od kojih dva imaju rezoluciju od čak 40MP, kao i senzor 3D dubine koji se nalazi i sa prednje strane.
Test: Motorola One Action
Novi model u okviru Motorola One serije
09:00 h - 03.12.2019.
Motorola ima u svojoj ponudi modele One Power, zatim One Vision, postoji One Zoom, samo One, a sada se pojavio novi model One Action. Na osnovu imena možete pogoditi za šta je svaki od uređaja specijalizovan. One Action je prvi telefon sa akcionom kamerom širokog ugla. Ostale odlike uređaja su 6.3 inčni CinemaVision ekran, Exynos 9609 čipset uparen sa 4GB RAM memorije i 128GB interne memorije, opcija brzog punjenja, kao i naravno činjenica da je uređaj deo Android One programa.
Test: Xiaomi Mi A3
Treći Xiaomi Mi A model u okviru Android One programa
08:00 h - 03.12.2019.
Sredinom jula 2019. godine održana je globalna prezentacija pametnog telefona Mi A3 kao dela Android One programa. Ovo je treća generacija Xiaomi Mi A serije koja je deo Android One programa. Mi A3 ima sve odlike modernih telefona, trostruku kameru sa zadnje strane, izrez na ekranu za kameru, novi čipset, ali najveća razlika je svakako SuperAmoled ekran u odnosu na IPS ekran koji su prethodni modeli serije imali. Jedina stvar koje je lošija u odnosu na prethodni model serije je niža rezolucija ekrana.
Test: Motorola Moto Z4
Novi Motorola vodeći model
06:00 h - 03.12.2019.
Iako ovaj model jeste vodeći model kompanije, kada se pogledaju specifikacije dobija se utisak da govorimo o modelu srednje kategorije u poređenju sa ostalim modelima na tržištu. Iako su poboljšanja vidljiva u odnosu na prethodni Moto Z3 model, uređaj deluje više kao Moto Z Play verzija nego kao punokrvni Moto Z model. Glavne odlike uređaja su 6.4 inčni OLED ekran, jedno sočivo kamere za zadnje strane kada su dvostruke ili trostruke kamere sasvim normalne na tržištu, kao i Snapdragon 675 čipset uperen sa 4GB RAM memorije.
Test: Samsung Galaxy Note10+
Plus verzija u okviru jubilarne 10. Galaxy Note serije
08:57 h - 29.08.2019.
Kada se 2011. godine pojavio prvi predstavnik Note familije, činilo se da veliki ekran baš i nije potreban, već sa drugom generacijom Note modela se sve promenilo. Note serija se po prvi put pojavljuje u dve verzije, u običnoj i plus verziji, što je i odlika Galaxy S serije već par generacija. Uređaj je unapređen skoro u svakom pogledu u odnosu na prethodni Note9 model. Najveća odlika Note serije, S-Pen je unapređena i ima nove mogućnosti, isto važi i za ekran, performanse, kameru, trajanje baterije i brzinu punjenja.
Test: Huawei P Smart Z
Uređaj sa kamerom koja iskače u okviru Huawei P linije
12:00 h - 28.08.2019.
Huawei je sredinom leta predstavio novi pametni telefon u P liniji modela naziva Smart Z. Uređaji ove linije opremljeni su zanimljivim parametrima i tehnologijama, dok se prodaju se po atraktivnoj ceni. Huawei P smart Z uređaj jedinstven je po tome što nema prednju kameru na prednjem panelu već je opremljen selfi modulom koji iskače iz gornjeg dela kućišta. Celu prednju stranu ovog uređaja zauzima ekran, odnosno ekran ne gubi ništa od svoje površine zbog kamere koja se obično nalazi na ekranu, što je slučaj kod drugih modela.
Test: Samsung Galaxy A80
Vodeći model Galaxy A serije za 2019. godinu
11:00 h - 28.08.2019.
Sudeći po broju modela, A80 je lider serije A 2019, a cena ovog modela je mnogo viša nego cena sličnog pametnog telefona A70. Uređaj nudi brojne tehnologije koje nisu dostupne kod ostalih uređaja iz serije, svojstvene vodećim modelima kompanije, Prema skupu karakteristika i percepciji, A80 se izdvaja iz koncepta A-serije. Glavne odlike uređaja su SuperAmoled ekran dijagonale 6.7 inča, Snapdragon 730 čipset uparen sa 8 GB RAM memorije, kao i rotirajuća kamera gde je glavna kamera ujedno i selfi kamera.
Test: Samsung Galaxy A70
Model sa najvećim ekranom u okviru Galaxy A serije
10:00 h - 28.08.2019.
Samsung Galaxy A70 diže lestvicu za celu A seriju za ovu godinu. Galaxy A70 uz A80 model, trenutno ima najveći Amoled ekran na tržištu. Tačnije u pitanju je SuperAmoled ekran dijagonale 6.7 inča, što je impresivno za uređaj srednje kategorije. Pored impresivnog ekrana glavne odlike uređaja su solidan Snapdragon 675 čipset uz 6 ili 8 GB RAM memorije, kvalitetna trostruka kamera sa zadnje strane što važi i za selfi kameru, kao i jaka baterija uz brzo punjenje uz punjač od 25 W.
Test: Samsung Galaxy M10
Najjeftiniji model u okviru pristupačne Galaxy M linije
07:00 h - 16.07.2019.
Samsung je predstavio Galaxy M liniju krajem januara ove godine u Indiji, a pored Galaxy M20 modela, Galaxy M30 i M10 su takođe predstavljeni. Novi pritupačni proizvodni asortiman pametnih telefona, južnokorejski proizvođač pozicionira, kako sam kaže, isključivo za mlađu publiku, nudeći im široku funkcionalnost po pristupačnoj ceni. Galaxy M10 je najjeftiniji model u okviru pristupačne Galaxy M linije. Glavne odlike uređaja su veliki ekran, dobre performanse i dobra kamera za ovu klasu.
Srećna 2020. godina
Ispunite lepim trenucima i ostvarenim željama svaki dan u novoj 2020. godini. Budite srećni, zdravi i nasmejani! Srećna Vam Nova godina!
20:59 h - 31.12.2019.
VIP 2000. bazna stanica
Kompanija Vip mobile nastavlja da investira u tržište Srbije, povećava kapacitet i pokrivenost mreže, pa je tako nedavno izgradila i svoju 2000. lokaciju sa baznim stanicama mobilne telefonije. Pokrivenost stanovništva Srbije brzom Vip LTE mrežom sada iznosi 97 procenata. Odlično korisničko iskustvo potvrđuje i nezavisno testiranje RATEL-a i kompanije Systemic PAB, čiji rezultati govore da Vip ima najbolju mrežu za prenos podataka u Srbiji. Imajući u vidu rastuće potrebe za korišćenjem podataka, kompanija Vip mobile nastaviće da ulaže u razvoj infrastrukture, kvalitet i kapacitet mreže, kako bi ispunila buduća očekivanja svojih korisnika.
14:43 h - 07.05.2019.
VIP IoT Challenge pobednici
Timovi „Kuc-Kuc“, „YAST“ i „Malci“ pobednici su konkursa Vip IoT Challenge – Digitalizuj društvo koji su organizovali kompanija Vip mobile i ICT Hub, uz podršku partnera Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, Fridrih Nauman fondacije, kompanija Nokia i MikroElektronika. Vip IoT Challenge je pokazao da smo već postali društvo koje stvara digitalnu budućnost i da se, uz to što je Srbija upravo jedna od pionira u testiranju i lansiranju ovakve mreže u svetu, ovakvim rešenjima otvaraju mogućnosti ka efikasnijoj zajednici i boljem kvalitetu života kroz korišćenje najnovijih tehnologija.
07:39 h - 20.03.2019.
Srećna 2019. godina
Najlepše trenutke, ostvarene želje i zdravlje vam želimo u 2019. godini. Srećna Nova godina!
22:54 h - 31.12.2018.
VIP ČuvarKuća
Uz pomoć aplikacije Vip ČuvarKuća, koja je dostupna za Android i iOS, možete u realnom vremenu da pratite šta se dešava u vašoj kući sa samo par klikova. Glavni element ovog sistema je alarmni kontroler, koji upravlja setom uređaja koji čine IP video kamere za nadzor, alarmna sirena i senzori za pokret ili vrata i prozore, pametna utičnica, senzor za dim, i na kraju SOS daljinski koji šalje signal ukoliko je nekom od ukućana u domu potrebna pomoć. Paketi u ponudi se razlikuju po funkcionalnosti, odnosno broju i vrsti kamera i senzora, a više informacija na vipmobile.rs sajtu.
07:35 h - 24.10.2018.
Uz NEO 1GB surfa u romingu
Novi NEO korisnici ili oni koji obnavljaju ugovor uz standardne pogodnosti NEO tarife dobijaju dodatno 1GB interneta u romingu svakog meseca tokom trajanja ugovorne obaveze. Nakon potrošenih 1GB, svaki dodatni 1MB košta 1 dinar, isto kao u Srbiji. Promocija traje do 30.juna, a ukoliko ste već pod ugovornom obavezom možete rezervisati NEO roming promociju, pa do kraja godine obnoviti ili potpisati ugovor pod istim uslovima. Više informacija na vipmobile.rs sajtu.
08:08 h - 15.05.2018.
NEObiznis revolucija
Mala i srednja preduzeća uz NEObiznis tarife dobijaju neograničene minute ka svim domaćim mrežama, dovoljno gigabajta i uključene roaming minute u okviru A1 Telekom Austrija Grupe. NEObiz3 tarifa pored neograničenih minuta uključuje 100 minuta u spomenutom roamingu i 3GB interneta, sve za 1499 dinara mesečno uz dvogodišnju obavezu. Postoje i tri jača paketa u ponudi. Trenutno više od 300.000 korisnika uživa u prednostima NEO postpejd tarifa. Više informacija na vipmobile.rs sajtu.
09:02 h - 28.02.2018.
VIP NEO par za vas
Do 31.januara 2018. godine uz jedan NEO postpaid ugovor možete da uzmete dva telefona za samo dva dinara! Postoji više kombinacija parova telefona, u četiri grupe paketa NEO2, NEO4, NEO6 i NEO10 sa 2/4/6/10GB saobraćaja respektivno. Online kupovinom dobijate još 1GB dodatno mesečno. Preporučeni par je Huawei Y6 2017 i Motorola Moto C u paketu NEO4 sa pretplatom mesečnom od 2399 dinara. Više informacija Više informacija na vipmobile.rs sajtu.
08:25 h - 23.12.2017.
Vip NEO 100.000+ korisnika
Više od 100.000 ljudi izabralo je prve NEO postpejd tarife na srpskom tržištu, koji nude neograničene razgovore i poruke prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u Srbijii. NEO 2 paket dostupan je već od 999 dinara mesečno uz dvogodišnju ugovornu obavezu. Od uvođenja NEO tarifa preko 50% korisnika koji su promenili operatora izabralo je Vip. Više informacija na vipmobile.rs sajtu.
08:44 h - 12.10.2017.
VIP NEO paketi
Po prvi put u Srbiji, na raspolaganju su vam tarife NEO 2, NEO 4, NEO 6 i NEO 10 koje vam nude da neograničeno razgovarate i šaljete SMS poruke bez brige o prekoračenju, dok uz veliku količinu data saobraćaja možete da u svakom trenutku uživate u superiornim brzinama Vip mreže. Prenos broja je besplatan i bez prekida usluge. Više informacija na vipmobile.rs sajtu.
07:37 h - 10.07.2017.

Realme
3 4GB, 64GBRealme
3 64GBRealme
3Realme
Q 8GB, 128GBRealme
QRealme
3i 4GB, 64GBRealme
3iRealme
C2sRealme
C1 (2019) 3GBRealme
C1 (2019)Realme
U1 4GB, 64GBRealme
U1 64GB


  * maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti. Uslovi korišćenja Mail: mobilnisvet.com@gmail.com - Sva prava rezervisana. © 2003-2020