Novi server

šta je novo na sajtu mobilnisvet.com?
Pravila foruma
Ovaj deo foruma je namenjen raznim obaveštenjima koja se odnose na Mobilni Svet i samo urednici mogu da otvaraju nove teme. Članovi imaju mogućnost komentarisanja ali ne i da naknadno menjaju postove.
kalinicm
Administrator
Administrator
Postovi: 506
Pridružio se: Pon, 01. Sep 2003. 23:35
Lokacija: Beograd

Novi server

Post od kalinicm »

Noćas, između 02-05h, smo prebacili mobilnisvet.com na novi server.

Brzina rada kako sajta tako foruma bi u realnom radu trebalo da bude dosta bolja, iako i do sada je sve dobro funkcionisalo po pitanju brzine.

Potrudili smo se da gubitak podataka svedemo na minimum zbog prebacivanja, tako da je moguće da je između 02-05h jutros što je dodato od podataka na sajt izgubljeno (smatramo da je gubitak u tom periodu svakako najmanji). Hvala na razumevanju zbog toga.

Ukoliko primetite bilo kakav problem, molim da nas obavestite kako bi mogli da proverimo da nešto nije izostalo prilikom prebacivanja.

Koristim priliku i da najavim da ćemo uskoro prelaziti na novu verziju phpBB foruma što će dodatno olakšati kako administratorima tako i korisnicima foruma.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com

Miškoni
Administrator
Administrator
Postovi: 4095
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Alpha G850F
:: iPhone 4S
Lokacija: Beograd

Post od Miškoni »

Ostali smo bez nekih 20-ak poruka i bilo je problema u nedelju jer se malo javljao novi server, malo stari (verovatno kroz keširanje provajdera), dešavalo se i da forum odjavi prijavljene članove, ali sad je sve ok. :)

Odgovori