Melodije/Sličice, komercijalni servis

šta je novo na sajtu mobilnisvet.com?
Pravila foruma
Ovaj deo foruma je namenjen raznim obaveštenjima koja se odnose na Mobilni Svet i samo urednici mogu da otvaraju nove teme. Članovi imaju mogućnost komentarisanja ali ne i da naknadno menjaju postove.
kalinicm
Administrator
Administrator
Postovi: 506
Pridružio se: Pon, 01. Sep 2003. 23:35
Lokacija: Beograd

Melodije/Sličice, komercijalni servis

Post od kalinicm »

Kao i sve drugo što je rađeno na sajtu do sada, i o ovome par detalja za zainteresovane.

Sistem je tek postavljen, a trudićemo se da bude najažurniji sa najnovijim melodijama i sličicama, tj. da ima sve najnovije. Ograničili smo se isključivo na 'real audio' melodije i sličice (video, teme, igre, aplikacije i slično će biti postavljani tokom vremena). Sadržaj je vrlo pažljivo biran pre svega po kvalitetu, tako da se sve što se nalazi u sistemu maksimalnog mogućeg kvaliteta. Kvalitet je ono što je obavezno, s'obzirom da se usluga naplaćuje i korisnik traži da dobije što je kvalitetniju sliku ili melodiju u skladu sa mogućnostima aparata koji poseduje. Dakle, nema mrljavih slika i melodija lošeg kvaliteta, pa kad se već plaća da korisnik zna šta plaća.

Kao i sve ostalo, kritike i po ovom pitanju su dobrodošle pošto sam ja radio projekat. Trudio sam se da bude što jednostavnije i preglednije, a klasifikacija što jasnija.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com